Sibiu Book Festival 2018


Data și ora:
Gazdă:
Piața Mică, Sibiu, România
Organizator:

Despre

FITS pregătește un regal pentru pasionații de cărți și de lectură.
În primul weekend al Festivalului, Piața Mică se transformă în “Strada cu Cărți”.

De joi, 7 iunie, până duminică, 10 iunie, sunteți așteptați la evenimentul anului pentru iubitorii cărților: Sibiu Book Festival - Strada cu Cărți (proiect cultural organizat de CCIA Sibiu) - eveniment asociat Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.
Pasionații de lectură și carte tipărită se vor întâlni în Piața Mică cu cele mai importante edituri din România. Sibiu Book Festival - Strada cu Cărți vine să completeze cum nu se poate mai bine celelalte evenimente culturale ale FITS aducând, în cel mai important oraș cultural din România, minunata lume a cărților.

Evenimentul propune vizitatorilor 4 zile petrecute în compania cărților, lecturii și a celor mai importante edituri din România care au pregătit reduceri de preț pentru cele peste 4.000 de titluri expuse în pavilioanele amplasate în Piața Mică. Iubitorii cărților vor putea alege din cele mai noi apariții editoriale dar și din titluri clasice din toate domeniile (albume, ediții de colecție, dicționare, cărți de ficțiune, educaționale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărți pentru copii, etc.)
Piaţa Mică va deveni astfel locul în care artele spectacolului îşi dau întâlnire cu magia cărţilor!

Fotografii