Sibiu comunicator IT&C - platforma industriei cultural-creative. Ediția a-V-a, 2020

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Organizator:

Despre

In data de 17 august, la finele slujbei religioase, de la ora 18.30, în fața esplanadei Bisericii Ursuline , Pr. Protopop, Nicolae Popa va înmâna revistele ”THE TRIBUNE. Antropology & Communication” acelor autori de articole care se vor afla în Sibiu.

În cest cadru, alături de Protopop Nicolae Popa, dr. Florin Cioloboc (membru în bordul THE TRIBUNE) și Adrian Petre Popescu (din partea Lobbyart - Centrul de studii antropologice si ezoterice Mistria) vor prezenta cuprinsul revistelor, materialele semnate de  55 de cercetători din tara si de peste hotare


Ulterior împuternicitul Școlii doctorale de la Facultatea de Muzică și Teatru Timișoara (delegat de: Prof PhD Lucian Roșca, Adrian Calin Boba, tenor, Daniel Jenei, pian și  Lavinius Nikolajevic, clarinet - doctoranzii domniei sale ) va înmâna Pr. Protopop Nicolae Popa înregistrarea mini-concertului recent filmat în Biserica Ursuline, o înregistrare (disponibilă sibienilor) care reunește partituri muzicale care vor fi interpretate, in 3 septembrie, în orașul de pe Bega, cu ocazia expoziției fotografului Iustin Oscar denumită ”GAIA INTER DIVINUM ET INCOMPLETUM”.

--------------------------------------------------------------------------
. Evenimentul are loc în fața Bisericii Ursuline, numărul celor care asistă la eveniment respectând întocmai normele și/sau restricțiile stipulate în recomandările/dispozițiile la zi emise la nivel central sau local, în contextul involuției sau evoluției pandemiei)
-------------------------------------------
The Tribune. Antropology & Communication”,
Apariție editorială cofinanțatâ de Primăria Municipiului Sibiu

Fotografii