SIBIU DANS FESTIVAL


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Casa de Cultură a Sindicatelor, Piața Unirii, Sibiu, Romania

Despre

SIBIU DANS FESTIVAL

FESTIVAL CONCURS PENTRU STUDENTI

CEL MAI MARE FESTIVAL DE DANS STUDENTESC DIN ROMANIA. LA ACESTA EDITIE A FESTIVALULUI VOR PARTICIPA IN PREMIERA TOATE CASELE DE CULTURA ALE STUDENTILOR DIN ROMANIA.

Festivalul va debuta în seara de 30 octombrie, cu concursul formaţiilor studenţeşti de dans, şi se va încheia duminică, 1 noiembrie, cu Gala Laureaţilor. Astfel, în prima seară vor intra în concurs 19 formaţii de dans din 13 centre universitare din ţară şi străinătate, genurile abordate fiind dans modern, dans contemporan, show-revue, dans de caracter şi street-dance. Concursul va continua şi sâmbătă, 31 noiembrie, de la ora 19.00, tot pe scena Casei de Cultură, după care organizatorii invită iubitorii de jazz-dance, la ora 21.00, la spectacolul „We are all…!”, prezentat de Universitatea de Arte Tg. Mureș în coregrafia Cristinei Iusan.
Duminică, 1 noiembrie, de la ora 15.00, iubitorii dansului contemporan sunt invitaţi la o montare inedită a spectacolului „Frida“, prezentat de compania de dans Jump In, regia şi coregrafia fiind semnate de Alina Ciceo. Festivalul îşi va închide porţile cu Gala Laureaţilor şi premierea celor mai buni dansatori şi a celor mai creativi coregrafi. (D.M.)

Fotografii