Sibiu Magic Show, Ediția a IX-a


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sibiu Magic Show, Ediția a IX-a, este un festival unic în România, ce își propune să aducă bucurie prin exploatarea unui imaginar fantastic. Ediția din acest an reunește artiști din Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Republica Moldova şi România, ce propun publicului sibian spectacole de magie cu numere de iluzionism și prestidigitație, show-uri cu clowni, spectacole de teatru pline de farmec ce îmbină tehnici multimedia cu jocul de umbre, precum şi ateliere cu mici secrete ale magicienilor sau instrumente magice ca baghete, cărţi de joc sau bile trucate. Deschide magia la Teatrul GONG!

Biletele pentru Festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminicĂ de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm la festival!
www.teatrulgong.ro