Sibiu, oraşul premierelor


Data și ora:
Gazdă:

Strada George Coșbuc 38, Sibiu, Romania

Despre

Sibiul este locul în care au fost deschise primul spital din România, primul muzeu, primul teatru, primul pod de fontă din ţară, primele fabrici de maşini-unelte, de arcuri sau de bere. Sibiul este locul în care a văzut lumina tiparului cel mai vechi ziar cu apariţie neîntreruptă din sud-estul Europei. Tot de numele Sibiului se leagă primul ansamblu folcloric profesionist, primul titlu de Capitală Culturală Europeană, prima grădină zoologică din România sau primul spa.
Pentru al treilea an consecutiv, cotidianul Tribuna organizează în 2016 un proiect cultural în Sibiu, prin Agenda Culturală.
Primul eveniment din cadrul proiectului Tribuna Music&More II, cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu, este expoziţia de fotografie "Sibiu, oraşul premierelor", care va fi vernisată la data de 23 iunie, în curtea interioară a Primăriei Sibiu, ora 17. Vă aşteptăm cu drag!

http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/sibiu-orasul-premierelor-de-la-primul-spital-primul-teatru-la-prima-zoo-sau-primul-muzeu-116814.html