SIBIU SANDS 2014


Data și ora:
Organizator:

Despre

SIBIU SANDS, este un turneu de beach volley organizat la Sibiu pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut, evenimentul a marcat mai multe premiere la nivel local și a avut un succes răsunător pe plan național, atât în presă cât și în rândul forurilor specializate în domeniu. A fost primul turneu de beach volley organizat în Sibiu, primul desfășurat pe un teren amenajat în centrul istoric al unui oraș din România și prima competiție de acest gen desfășurată pe nocturnă.

Datorită recenziilor foarte bune primite din partea jucătorilor care au participat la competiție, Federația Română de Volei a acreditat competiția și intenționează să o includă în calendarul competițional național.

Evenimentul atrage sportivi din Sibiu, Oradea, Cluj, Craiova, Constanța, București și Arad. Este o competiție deschisă atât sportivilor profesioniști cât și celor amatori. Anul trecut, cum majoritatea echipelor înscrise la categoria OPEN, cea destinată jucătorilor profesioniști, au fost de băieți, la turneu au putut participa exclusiv echipe de bărbați. Anul acesta, datorită feedbackului foarte bun transmis în rândul jucătorilor de volei pe plajă, va fi creată o categorie specială de OPEN feminin.

Mai multe detalii pe site-ul www.ecosportteam.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SibiuSands

Fotografii