SIBIU SOUND FESTIVAL


Data și ora:
Bilete:
acces liber
Gazdă:

Radu Stanca str., Sibiu, Romania, 550170
Organizator:

Despre

SIBIU SOUND FESTIVAL - prima ediție - se va desfășura între 20 și 22 iulie 2018 în Habermann Markt și își propune să aducă în fața sibienilor cele mai importante trupe locale care au piese compoziție proprie.

SIBIU SOUND FESTIVAL va cuprinde o serie de concerte live, susținute de artiștii care își cântă muzica proprie. Nevoia unui astfel de eveniment se resimte fiindcă există, la nivelul orașului Sibiu, mulți artiști creatori, de toate vârstele, lipsiți însă de posibilitatea de a se face auziți sau cunoscuți. SIBIU SOUND FESTIVAL va forma, astfel, o legătură între public și artiști. În acest sens, vor fi invitați să concerteze trupele și cântăreții sibieni care au creații proprii, originale, din genurile: jazz, blues, pop, rock, folk, hip hop.

Cele trei zile de concerte vor aduce în atenția publicului sibian trupele și muzicienii din zona underground, mai puțin cunoscuți, dar și trupe sibiene renumite, oferind acestora oportunitatea de a se exprima live în condiții decente, susținuți de echipamente de scenă profesionale, într-o producție artistică promovată intens.

---

Intrarea la concerte este gratuită.

Festivalul este organizat în parteneriat de Asociația ART Factory Transilvania și Asociația Culturală Play și este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Fotografii