Sibiu Sounds Festival 2020


Data și ora:
Gazdă:

Radu Stanca str., Sibiu, Romania, 550170
Organizator:

Despre

 Probăm microfoanele, lustruim instrumentele, dăm volumul tare... #SibiuSounds revine cu ediția a III-a, între 11-13 septembrie, în Habermann Markt!

Ne-am propus ca în 2020 să ținem comunitatea de artiști din Sibiu și fanii lor aproape cu sufletul, dar distanțați social, așa cum e cel mai bine să fim acum. Chiar și așa, muzica locală ne va uni din nou și ne va face bine!
 
Pe scena Sibiu Sounds vor susține show-uri peste 50 de artiști din Sibiu, individuali sau grupați în trupe, care au piese proprii, 100% originale, ce aparțin unor genuri muzicale diverse - de la jazz, blues, pop și rock, până la folk, hip hop și stiluri experimentale.


𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠:

  • Vineri, 11 septembrie, ora 18:00
Esu / BasilVio / Neodim / Thisobey / Elven Bird / Rym / Evergreed / Suburbia11 / Antract

  • Sâmbătă, 12 septembrie, ora 18:00
Aeon Sun / Suspect / Dinamic / Wildchild / Alpha Q / Sergiu Bolotă / Revolver / Onenightstand

  • Duminică, 13 septembrie, ora 16:00
Vlad Părău / Florin Thomits

__________

𝗗𝗲 𝘁𝗶𝗻𝘂𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁:
 
  • Accesul se face începand cu ora 17:00, în limita locurilor disponibile, pentru a pătra siguranța publicului în condițiile actuale. Chiar dacă vreți să vedeți o trupă în mod special, vă recomandăm să veniți din timp pentru a prinde loc. În felul acesta îi veți susține pe toți și ne veți mulțumi la final pentru muzica bună descoperită. 
  • Evenimentul respectă toate măsurile de siguranță și distanțare fizică. Distanțarea socială nu o susținem, din contră, credem că este mai important ca oricând să rămânem alături unii de alții.
  • Recomandăm purtarea măștilor de protecție în zona evenimentului, folosirea dezinfectanților și păstrarea unei distanțe rezonabile față de alte persoane.

__________

Festivalul este organizat de Asociația Culturală S'ART și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Parteneri: Easy Industry / Habermann Markt / Music Nation / Boromir

Powered by: Rock Fm

Parteneri Media: Zile și Nopți / Sibiu City App / SibiuOnline.com / Capital Cultural