Sibiu: Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe & Victor Dragan

Stand up comedy

Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Balcescu, nr.24, Sibiu
Organizator:

Despre

Cu peste 9 milioane de vizualizari pe youtube si sute de showuri live Gabriel Gherghe si Victor Dragan sunt doi comedianti indragiti si apreciati de publicul de stand up.

Unde? Imperium Live - Nicolae Balcescu 24
Cand? Duminica 07 Aprilie Ora 19:00
Cum? Bilete se gasesc la club si costa 25 lei cumparate in avans sau 30 lei in ziua evenimentului.
Info si rezervari: 0731.093.578 sau 0745 391 481

Vezi ce le poate mintea si hai la show!

Gabriel Gherghe
A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Dragan
Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Fotografii