Sibiu Streetball 2013


Data și ora:
Gazdă:
Teatrul Gong
Organizator:

Despre

Turneul de streetball de la Sibiu continua in acest an, cu a doua editie desfasurata la standardele impuse de Federatia Internationala de Baschet. A cincea editie a turneului de baschet 3 la 3, Sibiu Streetball, organizat de Asociatia Eco Sport Team, va avea loc in zilele de 19, 20 si 21 iulie, in centrul Sibiului, in Parcarea Teatrului care va fi transformata intr-o arena dedicata streetball-ului.

Organizatorii vor monta aici doua suprafete sintetice modulare, certificate FIBA, doua sisteme de baschet mobile si o tribuna cu o capacitate de 400 de locuri, astfel incat, impatimitii bachetului, jucatori sau privitori, sa aiba la dispozitie cele mai bune conditii de participare.

Pe langa competitia propriu-zisa, cei prezenti pot asista si participa la diferite concursuri conexe: aruncari de trei puncte, aruncari libere, concursuri de slam dunk, concursuri de indemanare si vor avea parte de multe alte surprize pregatite de organizatori.

Inscrierile la turneu au inceput deja pe site-ul Asociatiei Eco Sport Team (http://www.ecosportteam.ro/inscriere) si se pot face pana in data de 12 iulie, in limita locurilor disponibile. Echipele vor fi impartite pe mai multe categorii de varsta: U10 (sub 10 ani), U 14, U18, OPEN (peste 18 ani) si o categorie la care se pot inscrie jucatori peste 35 ani. La turneu pot participa atat echipe de fete cat si de baieti, jucatori legitimati sau sportivi amatori.

Actiunea este inclusa pe Agenda Sportiva a orasului Sibiu, fiind cofinantata de Consiliul Local prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si derulata in parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Fotografii