SIBIU STREETBALL 2014


Data și ora:
Gazdă:
Parcarea Teatrului
Organizator:

Despre

Sibiu Streetball este un turneu de baschet 3 la 3 organizat de Asociația Eco Sport Team ajuns anul acesta la cea de-a 6-a ediție. Este cel mai mare turneu de streetball din Transilvania și al doilea eveniment de acest gen din țară, raportat la numărul de echipe atrase an de an și la premiile puse în joc.

De trei ani la rând, este singurul eveniment de acest gen din Sibiu care se joacă pe o suprafață omologată FIBA. Practic, locul tradițional de desfășurare, Parcarea Teatrului, devine pentru trei zile o arenă sportivă dedicată baschetului 3 la 3, organizatorii pregătind trei terenuri de joc și tribune pentru spectatori, un spațiu de food court, un spatiu generos pentru concerte.

Anul 2014 este primul an în care evenimentul primește recunoașterea Federației Internaționale de Baschet prin titulatura “FIBA FEEDER”. Este totodată primul an în care la eveniment sunt așteptate cele mai mari echipe de streetball din Europa, turneul fiind catalogat drept unul de categorie “albastră”.

Evenimentul este inclus pentru al treilea an consecutiv pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu, fiind al patrulea ca notorietate după Raliul Sibiului, Red Bull Romaniacs și Turul Ciclist al Sibiului.

Mai multe detalii pe www.ecosportteam.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SibiuStreetball

Fotografii