Sibiu Winter Challenge 2014


Data și ora:
Gazdă:

Păltiniș, Jud. Sibiu, România
Organizator:

Despre

Sibiu Winter Challenge 2014

A doua ediție Sibiu Winter Challenge va avea loc sâmbătă, 20 decembrie 2014, între 09.00 și 21.00 în trei locații diferite, două în stațiunea Păltiniș: pârtia Arena Platos și Arka Park și una în Sibiu: Parcul Sub Arini.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să ia parte pe timpul zilei, între 09.00-17.00, la o “mini-olimpiadă de iarnă”, în cadrul căreia vor putea participa în voie la diversele activități coordonate de instructori specializați; la Arena Platos vor avea loc concursuri de ski și snowboard începând cu ora 10.00, o demonstrație de freestyle snowboard între 20:00 – 21:00 și, în plus, vor fi amenajate următoarele zone de activități: sănii, Salvamont, ski & snowboard monitor, zona freestyle (snowboard/ski), airsoft, hockey pe zăpadă, ski de tură, activități pentru copii. Parcul de aventură Arka Park Păltiniș oferă accesul liber la pârtia de tubbing și la o parte din traseele de tiroliană. În condițiile în care iarna își va intra în drepturi și vom avea zăpadă, evenimentul se va extinde și în Parcul Sub Arini, unde va avea loc o competiție de săniuțe.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere organizată la Arena Platoș. Atmosfera incendiară de la ediția 2013, animată de concertul în aer liber al trupei Subcarpați, se va reedita și anul acesta în cadrul unui afterparty incendiar cu invitați de excepție, Gojira& Planet H, warm up party cu DJ MikeOne.

Organizator: PUMACLUB
Gazda: Arena Platos Paltinis, Arka Park Păltiniș

Proiectul Sibiu Winter Challenge, organizat de PUMA Club, este cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de pârtia Arena Platoș, Arka Park, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Asociația Arbitrilor de Schi Sibiu, Serviciul Public Salvamont Sibiu, Clubul Vektor Sibiu, Printcenter, Promo Management și Grey Projects. Parteneri de eveniment: HERVIS SPORTS, ANDU, UCM, Boromir, Feleacul, Buonavista, Isotech și Sibiul Vesel.

More details: Sibiu Challenge, www.pumaclub.ro.

Fotografii