SibiuBookFest – Strada cu Cărți


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Piața Mică, Sibiu, Romania

Despre

SibiuBookFest – Strada cu Cărți

FITS pregătește un regal pentru pasionații de cărți și de lectură.
De joi, 9 iunie până duminică, 12 iunie, sunteți așteptați la evenimentul anului pentru iubitorii cărților: SibiuBookFest - Strada cu Cărți (proiect cultural organizat de CCIA Sibiu) – eveniment asociat Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.
Pasionații de lectură și carte tipărită se vor întâlni în Piața Mică cu peste 40 de edituri din România. SibiuBookFest - Strada cu Cărți vine să completeze cum nu se poate mai bine cele 430 de evenimente culturale ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, aducând în cel mai important oraș cultural din România, magia cărților.
Evenimentul propune vizitatorilor 4 zile petrecute în compania cărților, lecturii și a celor mai importante edituri din România care au pregătit reduceri de preț pentru cele peste 4.000 de titluri expuse în pavilioanele amplasate în Piața Mică. Iubitorii cărților vor putea alege din cele mai noi apariții editoriale, dar și din titluri clasice din toate domeniile, albume, ediții de colecție, dicționare, cărți de ficțiune, educaționale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărți pentru copii, etc.
Așadar, spectatorul de teatru, de dans, de muzică, de cultură, spectatorul care dorește emoția, se întâlnește la FITS și cu CARTEA, locul unde se stochează trăiri și emoții, într-o locație excepțională, unul dintre cele mai importante spații publice și culturale ale Sibiului.