SKA-ndal de Crăciun: Concert Suburbia11 live pe toate ecranele!

Eveniment online  |  Concert

Data și ora:
Gazdă:

Str.Sibiului,nr. 1, Cisnadie, Romania, 555300

Despre

Mai țineți minte ce frumos a fost în aprilie când ne-am întânit ”pe calculatoare și televizoare, pe smartphone-uri, tot felul de ecrane”?
Fix ca atunci, dar altfel, cu Crăciunul la ușă și brad și vin fiert, facem din cel mai anormal Crăciun din viețile noastre un motiv de chef, fiecare la casa lui, online. Sperăm să nu mai fie cazul să ne vedem cu voi prin ecrane multă vreme, așa că îl vom face ME-MO-RA-BIL!
Avem și un invitat super-mega-extra special, prietenul nostru Romulus Cipariu, care o să ne cam învețe, din voce și țambal, cum stă treaba cu folclorul reinterpretat.
Dacă data trecută ne-am văzut dintr-o hală industrială, acum ne instalăm confortabil în sala de spectacol. Vom fi în direct cu voi de la Casa de Cultură Cisnădie, cărora le mulțumim, că ne sunt alături pentru a doua oară în cel mai greu an, și ne ajută să ajungem la voi și să ne bucurăm împreună.
Vă vom avea alături de noi pe scenă, pe ecran mare, pe tot parcursul concertului, așa că vă sfătuim să începeți să lucrați la outfit. Pentru că data trecută ne-a/va lipsit asta, la sfârșit, rămânem 30 minute la povești, facem Q&A live de pe scenă, unde o să vă povestim despre noua noatră aplicație mobilă și noul site, despre ce super-merch v-am pregătit și mai ales, o să vrem să vă vedem și ascultăm PE VOI.
În rest, dragii Moșilor, suntem bucuroși că vom transmite live pe 50 de pagini partenere care vor prelua acest stream: toți prietenii pe care ni i-am făcut în toți acești ani de colindat țara: organizatori, locații, festivaluri, presă - o grămadă de oameni extraordinari ne vor ajuta să ajungem în peste 20 de orașe din România! Dacă ai o pagină și dorești să colindăm și pe pagina ta, dă-ne de veste.
Echipa care ne este alături și de această dată: stream-ul va fi asigurat de echipa super-șmecheră de la Livestream Romania. Cei mai tari sound & tehnic & lights guys de la
Phonon - SOUND Solutions și Coje LightMix sunt alături de noi, ca întotdeauna. Grafica si ilustratii: Loredana Lush. Nu știm cum le vom putea mulțumi vreodată acestor oameni pentru tot suportul.
…. dar uite o idee! Ca și data trecută, facem SKA-ndal cu motiv, nu așa ca să ne aflăm în treabă. Viața artiștilor și a profesioniștilor din muzică e departe de a se fi îmbunătățit față de aprilie, când încercam să tragem un semnal de alarmă legat de ce înseamnă pentru noi toți câteva luni de inactivitate. Am fi putut face acest concert online la sala de repetiții, într-un bar, la noi acasă, cu instrumentele din dotare și să ne filmăm cu telefonul. Oricum feelingul unui concert online nu va fi niciodată același cu ”the real deal”. DAR vrem să scoatem în prim-plan cât de mult contează munca acestor eroi necunoscuți, pe care nu-i vedeți niciodată pe scenă, nu le știți numele, nu aveți idee când și cât au muncit și muncesc pentru realizarea fiecărui eveniment. Sunetiști, scenotehnică, foto-video, pază, manageri, luminiști, agenții de booking, agenții de ticketing, owneri de localuri, organizatori de festivaluri, distribuitori, barmani, companii care vând merch… și un întreg bulgăre de zăpadă care cuprinde sute și mii de oameni sunt afectați, alături de noi, artiștii, de tot acest tăvălug care s-a năpustit asupra industriei. Noi, artiștii, suntem doar o mică parte, și suntem singurii vizibili.
De aceea, toate donațiile voastre dinaintea și din timpul concertului vor susține costurile de logistică ale acestui eveniment. Într-o lume în care deocamdată le e imposibil să-și desfășoare activitatea, vrem să susținem în cel mai distractiv mod oamenii care fac ca ceea ce facem noi să arate și să sune în cel mai bun mod posibil.
#supportthestage
Puteți să ne susțineți înainte și în timpul concertului, cu ajutorul link-ului de bandcamp, mai jos.
suburbia11.bandcamp.com sau pe super-chat în timpul stream-ului, pe Youtube.
Sursa text & foto