Soldații. Poveste din Ferentari


Data și ora:
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

La doar o zi după lansarea oficială în Romania, vă așteptăm să vizionați Soldații. Poveste din Ferentari in Sibiu, la Astra Film Cinema, în prezența regizoarei Ivana Mladenovic și a scenaristului, actorului Adrian Schiop. Proiecția va avea loc sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19:00. Vom relua proiectia si duminica, 4 februarie de la aceesi ora.

Soldații. Poveste din Ferentari promovează o poveste care, îndrăzneț, merge acolo unde niciun alt regizor român nu a mers vreodată. (...) O poveste de dragoste între homosexuali și un comentariu social la adresa inegalității de șanse, «Soldații» este un amestec captivant de documentar și ficțiune, ajutat de faptul că actorul principal, Adrian Schiop, joacă o versiune ficționalizată a lui, după ce a scris scenariul împreună cu Mladenovic, bazat pe romanul lui autobiografic”, titreaza Cinemagia.

„Soldaţii. Poveste din Ferentari” este o producţie Hi Film Productions (România) în coproducţie cu Film House Bas Celik (Serbia) şi Frakas Productions (Belgia), cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Film Center Serbia, Ministerul Culturii şi Informaţiei Serbia, Tax Shelter of Belgian Federal Government, Casa Kafka Pictures prin Belfius şi Eurimages. A fost finanţat de Proximus Belgia şi Living Pictures Serbia, dezvoltat în cadrul Transilvania Pitch Stop, Cinelink Sarajevo şi cu sprijinul Mobra Film.

„Soldaţii. Poveste din Ferentari” este distribuit în România, de microFILM.

Fotografii