Soroban pentru părinți și copii. Aritmetica japoneză


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Descoperim împreună Soroban, lucrăm în echipă părinte-copil!

Ai un copil cu varsta intre 5 si maxim 14 ani?

Ca parinte, iti doresti probabil tot ce este mai bun pentru copilul tau, pentru educatia si viitorul lui. Cum il poate ajuta, in acest sens, ARITMETICA MENTALA JAPONEZA?

Descoperim împreună Soroban, lucrăm în echipă părinte-copil
*locuri limitate, anunta daca te vei inscrie si nu vei participa pentru a oferi locul tau unei alte echipe

Înscrie-te aici: https://forms.gle/zn118NFgL5dT96fu6

Sorobanul este un instrument de calcul, un abac japonez cu ajutorul caruia, prin aplicarea diverselor formule de calcul, se pot obtine rezultate la majoritatea operatiilor aritmetice. Metodele de calcul sunt total diferite fata de cele utilizate in cadrul sistemului traditional de invatamant de la noi.

Aritmetica mentala japoneza este un antrenament al creierului. Prin efectuarea calculelor pe Soroban si ulterior, prin proiectarea in minte a acestui instrument de calcul si a formulelor de calcul, se stimuleaza practic ambele emisfere cerebrale si se ajunge astfel la rezultate uimitoare (copiii calculeaza mental) si efecte extraordinare asupra dezvoltarii creierului copiilor.

SOROBANUL = TEHNICĂ EXTRAORDINARĂ, PRIN CARE COPILUL ÎŞI PUNE ÎN VALOARE POTENTIALUL, MAXIMIZÂNDU-ŞI ABILITĂŢILE MENTALE

Cu cine?
Cu Logiclub - Smart Education Center și Andreea Matei – mama, sotie, antreprenor, fan Soroban😉

Am 39 ani, sunt mamica lui Mihai de 9 ani si am dorinta de a ma dedica educatiei in stil japonez si prin aceasta, unui nou proiect pentru Sibiu. Am inceput sa invat Soroban pentru si alaturi de fiul meu, am dorit sa ii dezvolt potentialul si sa il ajut din punct de vedere intelectual intr-un mod diferit fata de ceea ce i se oferea in mod uzual, prin sistemul traditional de invatamant.

Sunt certificata ca trainer de Soroban de catre scoala de Soroban numarul 1 in Japonia.

Cred cu tarie ca investitia in copiii nostri si in educatia lor este cea mai sigura investitie si calea spre un viitor mai bun pentru noi toti.

Unde?
Curand iti vom spune locatia

Când?
9 iulie

Cum?
Înscrie-te aici: https://forms.gle/zn118NFgL5dT96fu6
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei