Spartacus & Cassandra


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:
Piata Mica, nr. 11, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Spartacus & Cassandra

în periferia Parisului, doi copii sunt puși în fața unei decizii sfâșietoare!

Filmul Spartacus & Cassandra (regia Ioannis Nuguet) este o incursiune tulburătoare în universul a doi frați romi de origine română care trăiesc în suburbiile Parisului. Deși sunt la vârsta la care alți copii duc o viață lipsită de griji, Spartacus și Cassandra trebuie să ia o decizie complexă și decisivă pentru viitorul lor.
Cei doi copii sunt prinși între două lumi aflate la poli opuși: perspectiva unei vieți nesigure petrecute în stradă alături de părinți sau opțiunea educației alături de o familie adoptivă care-i va ajuta să iasă dintr-un determinism social cu care ei au fost învățați să trăiască. Pe cât de firească ar părea alegerea pentru unii, pe atât de dificilă e decizia pentru cei doi frați, mai ales când în ecuație intră afecțiunea și dorința de a rămâne alături de familia nativă, chiar și pe drumuri sub amenințarea cerșetoriei și a închisorii.
”Singura soluție pentru a putea trăi separat de părinții mei este ca părinții mei să poată supraviețui fără mine”, mărturisește Cassandra.

Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției.

Mai multe informații la tel: 0751.166.516