Spectacol de Dans YouthBank


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu Romania
Organizator:

Despre

Echipa YouthBank Sibiu are onoarea de a vă invita la un nou eveniment plin de stil si eleganță, în cadrul căruia vă veți delecta cu momente de dans aduse în fața dumneavoastră de dansatori profesioniști. Toată experiența va fi asezonată cu momente supriză și pasiunea unori tineri de a se dezvolta atât pe ei, cât și comunitatea din care fac parte.

Vino în seara de 22.01.2016, începand cu orele 19:00, la Cercul Militar Sibiu, pentru a petrece o seară deosebită, în care starea dumneavoastră de bine poate contribui la construirea unor oportunitati de dezvoltare pentru tinerii din comunitate.

Pretul biletului este de 10 lei, iar el poate fi achiziționat de la Libraria Habitus sau de la membrii echipei YouthBank Sibiu.

Vă așteptăm cu drag!

*Programul YouthBank este implementat în Sibiu de Asociația pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu Fundația Comunitară Sibiu. Programul funcționează deja cu succes în alte 15 orașe din Romania, implicând echipe de liceeni dornici să schimbe în mai bine comunitațile din care fac parte.

Prin Youthbank tinerii contribuie cu propriile idei și resurse la dezvoltarea comunităților locale – abordând nevoi și oportunități pentru tineri, grupuri dezavantajate și comunitate în ansamblu.

**Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la 0720547256 sau să ne scrieți pe adresa sibiu@youthbank.ro.