Stand-up Comedy cu Bordea, Cortea și Florin - Sibiu

Stand up comedy

Data și ora:
Gazdă:

The Home of Backyard, Sibiu, Romania

Despre

 Comedia se mută la Sibiu!
 Trio-ul nostru de senzație: Bordea, Nelu Cortea și Florin Gheorghe ajunge la Sibiu și băieții sunt puși pe fapte amuzante!
 Adună gașca și bucurați-vă de un Stand-Up Comedy de calitate sub cerul liber!
 Bordea face o echipă beton cu Florin și Cortea, iar împreună au pus la cale un spectacol care se va termina în lacrimi...de râs.  Au tolba plină de glume și abia așteaptă să vă binedispună cu ele, așa că SAVE THE DATE
 Joi, 6 August
 21:00
 Backyard
 Bilete: https://bit.ly/3jDCVBp
Informații importante:
Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fără griji, în care sa va simtiti în siguranță si să vă distrați alături de cei dragi - ca in vremurile bune.
Cu 24 de ore înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat - pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor - cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori - printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului.
Va asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a organiza acest eveniment în condiții de siguranța și cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii și un spectacol de calitate.
Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.
Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Sursa text & foto