Stăpânul universului


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Stăpânul universului

Conducătorii universului nu sunt nici politicienii, nici armatele, nici națiunile, ci bancherii. Un fost bancher de top din Germania, Rainer Voss, dezvăluie detalii neștiute despre cum funcționează băncile, dar mai ales despre oamenii din spatele sistemului bancar și cum deciziile lor ne afectează pe noi toți. Protagonistul vorbește despre emoțiile, motivațiile și previziunile cu privire la echilibrul fragil al piețelor: ”nu cunosc o altă profesie în care poți face atât de mult rău”.
Universul bancar funcționează după propriile coordonate, un univers paralel în care angajații suferă presiuni extreme, dar și extaze financiare. Filmul Stăpânul universului arată cum mirajul profiturilor amețitoare și terenul întotdeauna nesigur pe care operează bancherii elimină etica, falimentează companii, provoacă colapsul statelor și aruncă oamenii în sărăcie. Stăpânul universului a fost premiat la Astra Film Festival 2014 și la Premiile Academiei Europene de film.
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Fotografii