Statele unite ale iubirii la CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

CINE M-A văzut la Habitus continuă seria filmelor premiate cu o nouă proiecție de excepție: STATELE UNITE ALE IUBIRII, regia Tomasz Wasilewski, director de imagine Oleg Mutu, un film de o extremă intensitate cinematografică, distins cu Ursul de Argint pentru scenariu (Berlin 2016). Proiecția va avea loc miercuri, 12 aprilie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Polonia, 1990. Vântul schimbării bate desupra Poloniei. Se simte primul an euforic de libertate, dar şi nesiguranţa viitorului. Patru femei aparent fericite decid că a venit vremea să-şi reinventeze vieţile, să lupte pentru fericire şi să-şi împlinească dorinţele. Agata este o mamă tânără captivă într-un mariaj nefericit. Ea va căuta refugiu într-o altă relaţie, o relaţie imposibilă. Renata este o profesoară mai în vârstă fascinată de vecina ei Marzena. Sora Marzenei este o directoare de şcoală îndrăgostită de tatăl unuia dintre elevi.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: telefonic la 0269250383 sau prin sms/telefonic la 0733956223.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Transilvania Film.