Straight From The Bottle - live


Data și ora:
Bilete:
30 lei
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Straight From The Bottle revin în Atrium Cafe pentru a ne inunda cu muzica și energia lor.

Trupa oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personală și verde-n față a muzicii blues, fără ocolișuri, fără compromisuri, exact ca senzatia oferită de o bere rece sorbită direct din sticlă, într-o după-masă toridă de vară.

Straight From The Bottle este de fapt un "Supergrup" format din muzicieni cu experiență în multe alte proiecte de succes:
Bogdan Mezofi – Voce (Grimus);
Andrei Gheo – Bass (Fluturi pe Asfalt, Pinholes);
Gábor Bajusz – Tobe (Funkorporation);
Bogdan Cristea –Chitara (Hara, Bigg Dimm`a Band).

Este prima trupa de Texas-Blues din Romania, genul fiind caracterizat printr-un blues energic, ritmat, dansabil, pe alocuri cu accente de funk si rock.
Dupa o perioada de pauza, timp in care Bogdan Mezofi a format trupa Grimus la Cluj, Straight from the Bottle s-a reunit la Cluj intr-o formula apropiata de cea actuala (cu Flaviu Satmar la tobe si Andrei Gheo la bass) si concerteaza intens in toata tara incepand din 2012, chiar avand onoarea de a inchide in 2013 printr-un jam session cu renumitul bluesman Vali Racila festivalul "Napoca Blues Jazz and Wine International Festival". Dupa plecarea lui Flaviu Satmar din tara, formula actuala ii regaseste pe Bogdan Mezofi - voce, Andrei Gheo- bass, Gabor Bajusz - tobe si Bogdan Cristea - chitara mai plini de energie si mai pusi pe fapte decat oricand.
Straight from the Bottle au cantat in multe cluburi din tara pentru audiente de 70-300 spectatori(Baia Mare, Bucuresti, White Horse Costinesti, Craiova, Rm. Valcea,Galati, Bistrita, Zalau, Gherla, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Campina, Iasi,Bacau, Alba Iulia, etc) bucurandu-se peste tot de aprecierea publicului.
In 8 noiembrie 2014 au sustinut un recital foarte apreciat la Cluj Blues fest 2014:
In martie 2017 grupul a concertat in Franta la SnowFest in statiunea Deux Alpes.
Tot in 2017 au participat la Awake Festival Tg Mures, Music Travel Festival Timisoara si Freedom Blues Fest Tg Mures.
In 2018 au participat la Festivalul International de Teatru Turda, la North West Blues Festival Baia Mare si la Brezoi Open Air (de asemenea un festival international de profil).