Suflet de statuie


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania

Despre

Suflet de statuie

Romania / Teatrul Vostru

Regie: Marian Râlea
În distribuţie: Teodora Domnariu, Florentina Neagu, Doriana Tăut, Laurenţiu Vlad, Alexandru Verzescu, Cristian Călburean, Pârvu Florin
„Suflet de statuie” este un spectacol interactiv inspirat din mitologia populară românească, din basme şi din istoria poporului nostru. Statuile prind viaţă atunci când spectatorii interacţionează cu ele, aceștia fiind provocaţi să ia parte la jocul de-a teatrul, devenind parte integrată în poveştile personajelor.
„Suflet de statuie” s-a născut din dorința de a crea un liant între teatrul de stradă şi cel din sălile de spectacole, un eveniment care să se potrivească tuturor categoriilor de public, păstrând expresia unei statui dar având totodată abilitatea de a improviza, de a surprinde, de a menţine spectacolul viu. Deşi Dracula, de pildă, are propria sa poveste, susţinută de mişcările lui şi enunţată de un povestitor în toate limbile, acţiunile sale din timpul spectacolului depind de reacţia publicului şi de provocările impuse de acesta. Acest concept oferă orginalitate spectacolului, care împreună cu poveştile şi elementele de scenografie dau naştere unui eveniment dinamic amuzant şi unic.

Alte sugestii

15 Oct
Planetariu Mobil revine la Sibiu cu un spectacol nou
Atelier
Începe la 09:00  |  pin Biblioteca Astra Sibiu, Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Atelierele Oaia Primordiala la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 10:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Ateliere de creație E L I Z E la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 16:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
Vezi mai multe evenimente