Tablourile vieții - despre depresie


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Depresia în culorile toamnei

Ce?
Primăvara ființării umane este asociată cu viața, cu viul, cu verdele. Copilului îi este proprie apropierea nestingherită de viață: bucuria și plânsul, vegherea și odihna, calmul și iritarea sunt prezente toate și adecvate contextului.

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/iaAA9Ar1kVVguCnw8

Cel dintâi și cel mai important liant între copil și primăvara vieții este mama. Când este dorit și iubit, primăvara din viața omului va fi o explozie de culori și de miresme. Iar celelalte anotimpuri se vor așeza frumos peste acesta primul. Când însă mama este absentă sau prezentă nepotrivit, când copilul primește mesajul că nu este dorit, că venirea lui în lume nu este bine venită, contactul cu viața este compromis. Un copil nedorit, neiubit sau neacceptat va fi expus celui mai mare paradox al existenței: să fie moarte, frig, iarnă, în anotimpul în care îi sunt necesare din plin și, totodată, caracteristice, viul, căldura, mișcarea, fericirea.

Conferința se adresează tuturor celor care sunt interesați să afle cum pot aduce mai multă primăvară în viața lor, indiferent de anotimpul vieții în care se află. Toți cei care s-au confruntat cu depresia, suferă acum de depresie, sunt apropiații suferinzilor de depresie sau vor să afle mai multe lucruri despre depresie vor fi curajoșii participanți la această seară. Conferința va fi interactivă, dialogul cu cei prezenți va fi nelipsit.

Cu cine?
Cu Andrei Pătrîncă - medic specialist psihiatru, consilier analitic existențial

Când?
2 octombrie 2019, orele 18:30 - 20:00

Unde?
Curând anunțăm locația.

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/iaAA9Ar1kVVguCnw8
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului. Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!