Tărâmul Binecuvântat în premieră la CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Multi-premiatul film britanic în care actorul român Alec Secăreanu joacă unul dintre cele două roluri principale, Tărâmul binecuvântat / God's Own Country, ajunge și la Sibiu, în premieră, în cadrul CINE M-A văzut la Habitus.

Lansat și premiat la Sundance Film Festival, God's Own Country a devenit în scurt timp unul dintre cele mai discutate filme în presa internațională anul acesta – lucru datorat atât tematicii LGBT, cât și numărului impresionant de festivaluri unde a fost selectat și premiat: Directing Award la Sundance Film Festival, Männer Jury Award la Berlinale, Best British Feature Film la Edinburgh International Film Festival, Special Jury Award la TIFF Cluj, 11 nominalizări la Premiile BIFA (British Independent Film Awards), Cel mai bun regizor (Francis Lee) și Cel mai bun actor în rol principal (Josh O’Connor) la cea de-a 28-a ediție a prestigiosului Stockholm International Film Festival, etc.

Proiecția va avea loc marți, 28 noiembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Primăvară. Yorkshire. Tânărul fermier Johnny Saxby îşi îneacă frustrările zilnice cu beţii straşnice şi sex la întâmplare. Asta până când apariţia unui zilier român venit pentru sezonul mieilor iniţiază o relaţie intensă ce-l aruncă pe Johnny pe un nou drum.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: telefonic la 0269250383 sau prin sms la 0733956223.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Bad Unicorn.