Târgul de Crăciun din Sibiu 2016


Data și ora:
Gazdă:
Piața Mare, Sibiu, Romania

Despre

Târgul de Crăciun din Sibiu împlinește anul acesta 10 ani și reunește peste 80 de expozanți din țară și străinătate, care își prezintă o paletă largă de produse de sezon, dar și multe specialități culinare și vin fiert.

În Piața Mare este amenajat și Parcul lui Moș Crăciun, cu trenuleț pentru copii, un carusel grandios și o pistă de mașinuțe. O atracție îndrăgită de cei mici este Atelierul lui Moș Crăciun, unde panâ în 26 decembrie se organizează ateliere de lumânări, pictură pe turtă dulce, decorațiuni Pixel Art și de copt biscuiți.

////////

Sibiu Christmas Fair is 10 years old this year and it brings together over 80 product manufacturers from in country and abroad, that will display their work – a wide array of products as well as many gourmet and hot wine specialities. Santa’s Park has been organized in Big Square, having a train ride for kids, a big carousel and a car race track. The little ones will also love Santa’s Workshop, where candle, ginger bread painting and Pixel Art decorations and baking cookies workshops will take place.