Târgul Produs de Cluj vine la Shopping City Sibiu!


Data și ora:
Gazdă:

Selimbar, DN 1, Km 306, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Cel mai fain târg din Ardeal, Produs de Cluj, vine în parcarea Shopping City Sibiu între 7 şi 9 iulie!

Produs de Cluj înseamnă bunătăţi din carne şi lapte, ulei presat la rece, miere de albine, prăjituri şi ciocolată de casă, ceaiuri, vinuri, turtă dulce, dulceţuri şi siropuri naturale, toate produse de gospodari clujeni.

Din lada de zestre a bunicii am scos vechile cămăşi, ii şi catrinţe, şi am cusut modele străbune pe costume populare, pe care vi le prezentăm cu mândrie.

Aducem cu noi bijuterii minunate, făurite de artizanii clujeni, ceramică şi obiecte sculptate în lemn, săpunuri naturale, produse din lavandă şi de marochinărie.

Micii vizitatori ai târgului sunt invitaţi la spectacolul de magie, atelierul de sculptură în fructe şi legume, dar şi în cel mai frumos parc de distracţii din Transilvania!

Gurmanzii împătimiţi ai grătarelor vor avea ocazia de a savura cele mai gustoase produse gătite în aer liber de bucătari pricepuţi.

Şi, pentru că nu se poate distracţie fără muzică, aducem cu noi ceteraşi de la Cluj, voci consacrate şi tinere talente, dar şi dansatori de excepţie.

Vă aşteptăm cu toate cele bune de la Cluj între 7 şi 9 iulie, în parcarea Shopping City Sibiu!

Detalii: https://shoppingcitysibiu.ro/evenimente/cel-mai-fain-targ-din-ardeal-produs-de-cluj-vine-la-sibiu-cu-toate-cele-bune-de-la-cluj/.