Teatrul și fotografia-spectacol - Mihaela Tulea

Eveniment online

Data și ora:
Bilete:
https://www.facebook.com/teatrelli/
Gazdă:

Romania
Organizator:

Despre

În luna aprilie, Galeria creart urma să prezinte expoziția de fotografie de teatru semnată de Mihaela Tulea și curatoriată de Eugen Rădescu, pe care, în contextul actual, am fost nevoiți să o amânăm.

Așadar, până ne vom putea bucura de expoziție în offline, Teatrelli Online dă astăzi startul unei serii dedicate fotografiei de teatru: „Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea”.

În fiecare zi vom prezenta pe pagina de Facebook și Instagram, precum și pe site-ul Teatrelli, o selecție de fotografii spectaculoase din 40 de producții de teatru și dans memorabile, însoțite de poveștile din spatele obiectivului.

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.

Sursa text & foto: https://www.facebook.com/teatrelli/