Tech Night - Cum ținem pasul cu tehnologia


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Cum ținem pasul cu 25 de ani de evoluție tehnologică

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/myE2CP1NOwDgEtwK2

Cu cine?
Alexandru Butean - are 30 de ani, este sot, tata, profesor, doctor in stiinta calculatoarelor si cercetator dedicat proiectelor de cercetare dezvoltare inovare.

Cu o vedere critica de ansamblu si o atentie deosebita la detalii, avand o experienta diversificata in zona de tech, acum se concentreaza pe dezvoltarea de arhitecturi care sa readuca omul in centrul ecosistemelelor tehnologizate ale viitorului.

Isi imparte viata profesionala intre a fi profesor la Lucian Blaga University of Sibiu, cercetator la INCON - http://centers.ulbsibiu.ro/incon//, membru in consiliul de administrare la EduHub, co-fondator la Blockchain Society​t.

Cu ce?
Cu curiozitate și deschidere.

Când?
23 mai, 18:30-20:00

Unde?
Curând vom anunța locația

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/myE2CP1NOwDgEtwK2

***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere!