Telesales - vânzări


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Ce?
Descoperim ce si cum sa facem in abordarea telefonică ṣi mai ales în vânzările telefonice - vânzări, produse, servicii, idei și experiențe din practica de zi cu zi, modalități de ați crește performanța în vânzările telefonice.

Cu cine?
Cu Răzvan Bucureasa, om de vânzări cu o experientă de 14 ani în vânzarea de produse ṣi servicii. Studiile de psihologie l-au ajutat să abordeze vânzările dintr-o pespectivă mai profundă, să utilizeze si să inteleagă mecanismul tehnicilor de vânzare. El a învăṭat arta vânzărilor ṣi a urmat această carieră ṣi totodată acest stil de viaṭă!

A vândut diverse produse si servicii, de la asigurări de viaṭa până la polizoare unghiulare sau produse de top. Din întalnirile lui cu cele câteva mii de oameni, au rezultat mai multe experienṭe ṣi învăṭături extrase din practică, pe care doreste să le împărtăṣească cu voi, cei interesaṭi să afle mai multe despre Telesales.

Fie că eṣti vânzător de carieră, un vânzător în devenire sau doar curios, în cadrul seminarului Incubator107 Sibiu vei avea parte de experienṭe ṣi informaṭii de valoare de la mesterul nostru!

Cu ce?
Cu entuziasmul asortat cu dorinṭa de a transmite mai departe cunostintele acumulate ṣi role-play-urile sunt punctul de referinṭă ale acestui seminar. Avem pregătite recuzita ṣi ustensilele ( foarte importante), care nu vor lipsi nici ele pentru că sunt absolut necesare disecării vânzărilor telefonice.

Când?
miercuri, 22 iunie 2016, orele 19:00-20:30

Unde?
La miniHUB - Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu Milea cu Calea Dumbravii - blocul turn, în clădire cu saloanele de înfrumusețare)

Cum?
Înscrierea la atelier se face online - înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten.
https://docs.google.com/forms/d/1dT5aOasSbiLylRwMzTnS0TfVIbLrqm4EBmUg2MOaiug/viewform

Alte sugestii

14 Mar
Sibiul Plantează 2020
Comunitate
Începe la 09:00  |  Gușterița, Sibiu, Romania
27 Mar
Mistic - 2020 Vibrația lumii noi
Comunitate
Începe la 10:00  |  nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025, România
4 Iul
Festivalul Național „Bujorul de munte”
Comunitate
Începe la 10:00  |  Gura Râului 557095, Romania
Vezi mai multe evenimente