Teme - Baloane de săpun // spectacol caritabil pentru Anastasia


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Joi, 14 aprilie, ora 18:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
---------------------------------------------------------
Spectacol caritabil pentru Anastasia

Teme - Baloane de săpun
de Dan Hândoreanu

REGIA: Dan Hândoreanu
în DISTRIBUŢIE: Barbara Crişan, Dan Hândoreanu

un spectacol recomandat pentru toate vârstele
durata: 60 min.

**
Nici teatru, nici balet, nici acrobaţie, nici performance şi totuşi, mereu în imediata lor vecinătate. Încerci s-o localizezi istoric, gândul te duce imediat la filmul mut dar şi la neorealismul anilor '60, la serbările galante ale Epocii Luminilor ori la căsuţele cu paiete din bâlciurile medievale şi, brusc, în Antichitate.
Fără a cunoaşte evoluţia coerentă ca cea a teatrului, pantomima pare totuşi un gen născut tocmai pentru a marca anumite etape din evoluţia artei actoriceşti. Pierrot, Charlot, Marceau iată trei ipostaze ale ... aceluiaşi personaj? Dar poate că tocmai Dan Hândoreanu ne va da cheia acestui enigmatic personaj cu chipul decupat ca o mască albă de hârtie, dacă nu cumva ne va păcăli iar, topindu-se în negrul misterios al scenei odată cu baloanele lui de săpun.

**
INTRARE pe bază de DONAŢIE!

Anastasia este o fetiţă în vârstă de 15 ani, care s-a născut cu o malformaţie nemiloasă, numită "spină bifidă", pentru care deja a înfruntat 15 intervenţii chirurgicale dificile şi foarte costisitoare.
Anastasia este însă o luptătoare, iar noi îi suntem alături!

Ca urmare a unor investigaţii amănunţite, doctorii i-au descoperit anul acesta modificări negative ale coloanei vertebrale şi i-au recomandat o serie de intervenţii chirurgicale urgente. Operaiţile necesare vor avea loc în Bucureşti, la o distanţă de o lună între ele, iar costurile acestora încep de la 15000 euro.

Din dragoste pentru copii, alături de Asociaţie "Mâini Unite" vă invităm să fiţi alături de Anastasia, la spectacolul propus de noi: Teme - Baloane de Săpun!

CONTACT:
Micu Ana-Maria / mainiunite@yahoo.com / 0733 515 686