The Humans


Data și ora:
Gazdă:

Strada Dobrun 1, Sibiu, Romania, 550170
Organizator:

Despre

The Wolf începe luna martie cu un show de poveste.

“Noi credem în Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa The Humans își va manifesta actul artistic.

The Humans reprezintă̆ proiectul nou al unor muzicieni extrem de cunoscuți, care și-au stabilit un altfel de target pentru ceea ce au de oferit publicului.
Plini de energie și cu un aer fresh, se impun pe piața muzicală cu un sound nou și multe surprize muzicale. Fiecare dintre cei 6 membri ai trupei rezonează în același mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock.

Obișnuiți cu prestațiile live, având la activ sute de concerte live, membrii trupei The Humans și-au pus amprenta pe mai multe materiale discografice atât pe post de interpreți cât și în calitate de compozitori.
Îi enumeram pe rând și știm că fiecare nume are deja o amprentă recunoscută în memoria colectivă: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce).

Totodată experiența este dublată de prezența indivudală în show-uri tv cu notorietate: Cronica Cârcotașilor, Vocea României, iar în formula actuală s-au făcut cunoscuți publicului larg prin prezența în cadrului emisiuni ZazaSing.

Cel mai recent single lansat de trupa The Humans, “Goodbye”, este piesa cu care trupa s-a calificat în semifinala concursului Eurovision 2018.

Ce cadou poate fi mai minunat de atât pentru 1 Martie?
9 PM
Suport artiști 50 ron
Reservări la 0771160937