ThisObey + Party cu Cuvinte | Imperium Live Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Balcescu, nr.24, Sibiu
Organizator:

Despre

ThisObey - Concert LIVE
+ after party - Party Cu Cuvinte.

Salut, noi suntem ThisObey și ne e tare dor să cântăm acasă! Suntem o trupă nouă, plină de energie, înființată la Sibiu în luna Martie 2019. Stilul muzical abordat arată bucuria de a cânta iar libertatea de exprimare și energia proprie a fiecărui membru în parte fuzionează perfect realizând o conexiune ce te ridică la dans, numaidecât!

Tocmai de aceea, în atât de scurt timp am reușit să compunem împreună destul de multe piese pe care abia așteptăm să vi le cântăm și care în curând vor fi și disponibile online. Restul programului este deocamdată completat de melodii cover ale unor trupe de la care învățăm multe, trupe ca Twenty One Pilots, Guano Apes, Muse, etc.

Suntem nerăbdători să ne revedem și să vă cunoaștem și prietenii, să ne distrăm împreună! Ne vedem într-o atmosferă de poveste, vineri 4 Octombrie, ora 22:00 la Imperium Live, Sibiu!

Până atunci, noi suntem:

- Marus Dan - voce & ukulele
- Laza Ardeljan - bass
- Adrian Evi - chitară
- Andrei Dunaev - PADS

------------------------------------------------------------------------------------------
Party Cu Cuvinte:
Când cuvintele întâlnesc beat-ul și notele muzicale, regăsim cel mai uman element al muzicii.
Cu toții cântăm și strigăm tare orice vers cu care simțim că rezonăm. De aceea proiectul Party cu Cuvinte este ceva ce ne conectează pe toți ca să ne putem distra împreună, dansând și zâmbind până aproape de dimineață!

Imperium Live vă invită vineri, 4 Octombrie 2018, alături de Andrei Duanev și Marus (ThisObey), la un party cu muzică pentru toate gusturile! Muzica dansabilă a anilor '80, '90, 2000 și de azi, toate
combinate într-un vibe unic, ce te va duce departe de toate grijile și problemele!

Vă așteptăm cu mult drag, vineri, 4 Octombrie, ora 22, intrarea liberă!