Tot ce-i minunat în lume


Data și ora:
Gazdă:

Strada Ștefan cel Mare 56, Sibiu 557260, Romania

Despre

Avem marea bucurie de a găzdui în Grădina BIS Teatru, DOUĂ REPREZENTAȚII ale unui spectacol-eveniment al companiei româno-britanice Vanner Collective.
Sâmbătă, 30 septembrie, ora 19.15 (șapte și un sfert).
Duminică, 1 octombrie, ora 19.15 (șapte și un sfert).
Sunt ultimele spectacole în aer liber din acest sezon. O încheiere cum nu se poate mai inspirată, cu un spectacol-invitat de 5 stele.
După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”, în cadrul unui turneu național.

TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME
de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe
CU: Denisa Nicolae
REGIA: Nicolae Constantin Tănase
SCENOGRAFIA: Adeline Bădescu
Spectacol în limba română.

Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

„Una dintre cele mai amuzante piese ce au la bază tema depresiei și, posibil, una dintre cele mai amuzante piese pe care le vei vedea vreodată, punct.” (The Guardian, Marea Britanie)

PREȚ BILET - 20 lei întreg/ 15 lei redus (elevi, studenți, pensionari).
Biletele pot fi achiziționate on line începând din 20 septembrie, și la locul desfășurării spectacolului înainte de începerea acestuia.
SPECTACOLUL VA AVEA LOC ÎN AER LIBER, ÎN GRĂDINA BIS TEATRU (Strada Ștefan cel Mare nr. 56) și va fi urmat de o discuție cu echipa proiectului.

Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium.

* Proiect co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.