Trainwreck (2015)


Data și ora:
Bilete:
15 lei
Gazdă:

Cinema Arta, Piața Aurel Vlaicu 11, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Trainwreck (2015)

Amy este o femeie care-și trăiește viața fără să se justifice pentru ceva, chiar și atunci când ar cam fi cazul s-o facă…

De când era mică, i s-a băgat în cap de către aventurierul său tată (COLIN QUINN, serialul HBO Girls) că monogamia nu e realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și își duce viața conform cu această “învățătură” părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină.

Când își dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes și plin de farmec, pe nume Aaron Conners (BILL HADER, The Skeleton Twins), Amy începe să se întrebe dacă nu cumva alți adulți, precum acest tip care chiar pare s-o placă de-adevăratelea, știu ei ceva ce ea nu știe și că s-ar putea să aibă dreptate cei care cred în iubirea care ține o viață.

Niciun cineast contemporan nu a reușit să redea experiențele umane mai puțin glorioase cu un fler pentru comedie precum acela al lui Judd Apatow. Fiecare comedie regizată sau produsă de el a fost un imens succes la public, și titluri precum Knocked Up sau The 40-Year-Old Virgin, sau Superbad și Bridesmaids, au în comun o privire onestă, directă și extrem de comică asupra maturității în lumea modernă.

Apatow și-a construit o reputație de a ajuta lansarea spre faimă a noi voci în comedie, de la Seth Rogen la Lena Dunham, printre mulți alții. Acum, în cel de-al cincilea film regizat de el, Apatow ne aduce iar un personaj pe care îl vom uita cu greu, în interpretarea unei nou-venite în lumea comediei, Amy Schumer (Inside Amy Schumer), care preia și funcția de scenaristă.

Comedia îi mai are în distribuție alături de Schumer pe Brie larson, John Cena, Tilda Swinton și LeBron James. Judd Apatow e producătorul comediei prin intermediul companiei sale de producție, Apatow Productions, alături de Barry Mendel (Bridesmaids, This Is 40). Echipa din spatele camerelor de filmat e condusă de directorul de imagine JODY LEE LIPES (Girls și Martha Marcy May Marlene), scenograful KEVIN THOMPSON (Michael Clayton, Stranger Than Fiction), editori WILLIAM KERR (Bridesmaids, Forgetting Sarah Marshall) și PAUL ZUCKER (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, This Is 40), creatoarea de costume LEESA EVANS (Bridesmaids, Neighbors) și compozitorul JON BRION (Magnolia, This Is 40). DAVID HOUSEHOLTER (Anchorman 2: The Legend Continues, Bad Teacher) este producătorul executiv al filmului.

Fotografii