Trenul cu 2 locomotive


Data și ora:
Bilete:
40 lei
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

”Trenul cu 2 locomotive” este un performance cu și de Claudiu Fălămaș pe texte de Iustin Panța. Veți auzi poezie, veți asculta muzică live și veți asista la un exercițiu prin care cuvintele încep să ia viață și să ne poarte emoțiile până la paroxism, după cum ar zice poetul Iustin Panța.
 

”Poetul Iustin Panța este unul dintre cei câțiva care au definit poezia românească din ultimul deceniu al secolului trecut. Continuator, până la un punct, al lui Mircea Ivănescu, a știut să se desprindă la timp, dar a rămas mereu în relații cordiale cu poezia acestuia. Nu sunt multe cărțile scrise în doi în literatura română care să fi fost atât de reușite, de memorabile ca întâlnirea dintre Ivănescu și Panța în ”Limitele puterii sau mituirea martorilor”.

Puțini sunt, de asemenea, poeți-șahiști într-o literatură, iar Panța a fost unul dintre cei mai buni. Poetician pur-sânge, el problematizează scrisul pe măsură ce scrie și scrie pe măsură ce-și amintește.”

Claudiu Komartin

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani. 

BIS Teatru e o companie (in)dependentă de teatru din Sibiu, România.
Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere.
În această perioadă, la evenimentele BIS numărul maxim de participanți este 45.
Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
Accesul în grădină este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolele la ora anunțată.
Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 40 lei (Single) și 70 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.
În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 50 lei/ persoană. 
Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.
Spectacolele lunii august sunt producții independente BIS Teatru, care se susțin doar & numai din biletele achiziționate de dumneavoastră.