Trilogie Ionesco


Data și ora:
Bilete:
10 lei, bilet întreg, 5 lei bilet redus pentru elevi, studenți și pensionari
Gazdă:

Bulevardul Victoriei 5, Sibiu 550024, Romania

Despre

Regia si coregrafia - Monica Uta - Fotescu
Dramaturgia - Christian Baier
Muzica - Antonio Vivaldi, Thomas Tallis, Edith Piaf, Art Blakey
Decoruri - Alin Gavrila
Costume - Carmen Siminie
Repunere in scena - Alexandru Fotescu

Spectacolul “Trilogie Ionesco” a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu în data de 17 iunie 2009 şi de atunci, de fiecare dată când a fost pus în scenă s-a bucurat de aprecierea publicului sibian fiind foarte bine primit şi îndelung aplaudat de public. Teatrul de Balet Sibiu este singura companie de dans din România care are în repertoriu un spectacol inspirat de opera lui Eugen Ionesco.

Regia şi coregrafia spectacolului sunt semnate de Monica Fotescu Uţă, aceasta reuşind sub îndrumarea dramaturgului Christian Baier de la Opera Germană din Berlin, prin îmbinarea celor trei piese ale lui Ionesco, “Lecţia”, “Scanele” şi “Rinocerii”, să puncteze şi să sublinieze existenţa umană plasată între singurătate, falsitate, izolare şi absurd. Muzica din spectacol este un colaj al muzicii diferitelor epoci: Antonio Vivaldi, Thomas Tallis, Art Blakey şi Edith Piaf. Costumele sunt realizate de Carmen Siminie, scenografia de Alin Gavrilă, iar Alex Fotescu este asistent coregrafie.

Bilete:

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu
Parcul Tineretului, nr. 1
Luni – Joi: 8:00 – 16:00
Vineri: 8:00 – 13:30
0269 229 627

Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate și online prin bilet.ro sau de pe siteul oficial al TBS www.sibiuballet.ro

Costul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.