Ţuhaus @Teatrul GONG Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Un bărbat urcă pe scenă, alături de doi actori profesioniști, pentru a spune povestea celor cinci ani pe care i-a petrecut în penitenciarele românești. În anii ’90, după o afacere eşuată cu un restaurant în Drumul Taberei, ajunge în penitenciarul Jilava, într-o celulă împărţită cu alţi 80 de oameni.

Cu emoţie şi auto-ironie, spectacolul Ţuhaus surprinde viaţa mizeră cu care personajul principal se confruntă în închisoare, rezistența împotriva abuzurilor sau consecințele pe care perioada petrecută după gratii le are, şi astăzi, asupra vieții lui personale.

Distribuție: Vlad Bălteanu, Alexandru Potocean, Andrei Șerban
Scenografie și proiecții live: Alexandra Horghidan și Mișa Dumintru
Documentare jurnalistică: Andrada Lăutaru
Dramaturgie: Alexandra Voivozeanu
Regie: Lorand Maxim

luni, 29 octombrie 2018, ora 18:00 @ Teatrul GONG Sibiu
durată: 75 min.
► Reprezentațiile vor fi urmate de discuții cu echipa spectacolului

Intrare liberă, pe bază de rezervare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZCm2cQakcQizlhoDEexzgg1wJ-k6tSiDLf3-k_nTjKUaEew/viewform

+14 ani / spectacol recomandat celor cu vârsta peste 14 ani
Acest spectacol conține scene care pot afecta emoțional.

---------------------------------------
Țuhaus – Teatru documentar privind condițiile locative în penitenciar este un proiect produs de Asociația Reciproca și coprodus de Asociația ADO și MACAZ Teatru Bar Coop.

Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre Primaria Municipiului BUcuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.”
Acest proiect este co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural și de către UNITER (din fondurile de timbru teatral).
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia finanțatorilor. Ei nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.