Turn Off the Lights la Astra Film Cinema


Data și ora:
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Proaspăt eliberați după o lungă detenție, trei tineri fac eforturi să se adapteze vieții în libertate. Filmul urmărește realitatea crudă din ghetourile de acasă, personalitățile și opiniile celor trei cu privire la violență, libertate sau femei și deciziile greșite care i-au condus pe un drum în care problemele și mizeria îi însoțesc la fiecare pas. Fie că aruncă cu bani la petreceri cu maneliști, se ceartă cu familia sau nu sunt reconoscuți de propriii copii, cei trei trăiesc drama mută a celor care au stat multă vreme în spatele gratiilor.
Fără un mesaj bine conturat, Turn Off the Lights/ Stinge lumina, pătrunde cu tensiune în lumea plină de violență, săracie și excese a celor neadaptați normelor sociale, chestionează substraturile moralității și obligă privitorul la introspecție. Documentarul va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516.

Turn off the lights/Stinge lumina regia Ivana Mladenovic, România, 2012, 70 minute