Turneu de Carte - Julian Gamentz


Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania

Despre

Scriitorul româno-canadian, Julian Gamentz, organizează Turneul de carte ”Loc lângă tine, loc fără tine”, în cinci orașe din România, în perioada 14 – 18 mai 2018.

Julian Gamentz, autorul poemului manifest «La moartea Regelui meu drag al României», își va lansa joi, 17 mai 2018, ora 18:00, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu volumele ”40 de zile” și ”Cuvântul care mă însoțește”, în cadrul Turneului de carte ”Loc lângă tine, loc fără tine”.

Aflat într-o continuă călătorie, între țara natală și țara adoptivă, Iulian Gamentz scrie într-o limbă română de mare acuratețe, prin care reușește să surprindă emoții și stări, trăiri și extaz sufletesc, care așează în cărțile sale o atmosferă specială, de un modernism evident, fără complexe și false pudori. Iulian celebrează familia, soția, copiii, părinții, și scrie despre pierderea mamei soacre o carte-recunoștință, care creionează în mod rarisim în literatură un personaj luminos, generos și esențial.

Cu Iulian Gamentz, cititorii și prietenii se pot întâlni joi seară în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ”ASTRA” (etaj 2, corp A).

De asemenea, prietenii virtuali și nu numai ai autorului îl vor putea urmări zilnic, începând din 1 mai, pe contul său de Facebook – Julian Gamentz, unde va posta zilnic un preambul introspectiv - ”Dialogul cărții cu autorul”- al celor mai relevante fragmente din cărțile lansate -.

Eveniment organizat de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, cu susținerea Consiliului Județean Sibiu.