Un film fain


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Un film fain despre voluntariat la Cinematecă

UN DOCUMENTAR RECOMANDAT CELOR CARE CRED

Într-o ţară răvăşită de politici deficitare, de corupţie, sărăcie şi defrişări, un personaj erou, îşi creează o ţară proprie. O „ţară într-o ţară”, guvernată de bun simţ şi condusă de voluntari care se implică, prin educaţie şi cultură pentru a face lumea un loc mai bun.

Cinemateca Astra Film prezintă joi, 23 ianuarie 2014, ora 19, Un film fain sau, cu alte cuvinte, un documentar recomandat celor care cred, dar mai ales celor care sunt pe punctul de a nu mai crede că se poate şi altfel.

Prezentat in ediţia Astra Film Festival 2013 la competiţia EcoCinematogrAFF, documentarul realizat de Andrei Dăscălescu-regizor cunoscut şi pentru documentarul Constantin şi Elena - este un „act de voluntariat cultural” şi urmăreşte activitatea voluntarilor de la Tăşuleasa Social, pe parcursul unui an, în încercarea lor de a schimba mentalităţile şi de a propune soluţii pentru un altfel de viitor.

Proiecţia are loc la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 min. înaintea începerii proiecţiei. Informaţii la tel. 0751.166.516.