Un om la locul lui - proiecție specială la Teatrul Gong Sibiu


Data și ora:
Bilete:
10 lei
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Regizorul Hadrian Marcu și actrița Ada Galeș vă așteaptă la proiecția specială „Un om la locul lui”, la Teatrul GONG Sibiu, joi, 17 ianuarie 2019, de la ora 19:00. Proiecția este urmată de o sesiune Q&A cu echipa filmului.

Lungmetrajul de debut al lui Hadrian Marcu este inspirat de romanul „Firesc” al lui Petru Cimpoeșu. Din distribuție fac parte: Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădălina Constantin și Adrian Titieni.

durată: 93 min.
AP 12+ / lungmetraj recomandat cu acordul părinților celor cu vârsta peste 12 ani

Petru (Bogdan Dumitrache) este un om la locul lui. Un om decent, fără erori flagrante în palmares, un om ale cărui alegeri îl aduc în situația dificilă pe care o traversează pe parcursul filmului.
Laura (Ada Galeș), viitoarea soție, tânără, emotivă, medic într-un oraș de provincie din România, visează la un mariaj ca-n reviste alături de Petru, în timp ce așteaptă un copil.
Sonia (Mădălina Constantin), colega lui de muncă, dar și fostă iubită, inginer geolog, o femeie matură, căsătorită, suferă un accident înfiorător.
Petru caută un echilibru imposibil între două femei cu care împarte feluri diferite de iubire.

Accesul publicului se va face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare online, prin platforma entertix.ro

Vă aşteptăm cu drag la film!

Fotografii