ÎNCURCĂ-I DRACE!


Când:
27 Ianuarie 19:00 21:00
Bilete:
20 lei/15 lei
Gazdă:

Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, Romania

Despre

ÎNCURCĂ-I DRACE!

REGIA: Șerban Puiu

TRADUCEREA: Irina Margareta Nistor

SCENOGRAFIA: Luana Dragoiescu

ÎN DISTRIBUŢIA: Florin Coșuleț, Diana Fufezan, Cătălin Pătru, Pali Vecsei, Adrian Matioc, Adrian Neacșu, Mihai Coman, Codruța Vasiu/ Cristina Ragos, Veronica Popescu/ Raluca Iani, Cristina Stoleriu / Iulia Popa

Un ministru are o aventură cu secretara liderului de opoziție într-un hotel londonez, în loc să participe la o ședință parlamentară. Acțiunea capătă amploare în momentul în care cei doi descoperă în camera lor cadavrul unui bărbat, leitmotiv-ul spectacolului de la care pornește o serie de întâmplări comice și pline de suspans.

„Încurcă-i drace!” face dovada unei cronici tăioase la adresa oamenilor-model, a standardelor sociale și a demnității umane. Spectacolul satirizează caracterul uman și răstoarnă universul personajelor prin situații imprevizibile, de neevitat, ca pedeapsă asupra acțiunilor ce denotă înșelăciune și lipsă de devotament.

Dacă soarta știe cel mai bine să încurce ițele, pot oare un ministru elegant, asistentul lui timorat și o secretară senzuală să le descurce?

DURATA APROXIMATIVĂ: 1H 40MIN

Alte sugestii

19 Sep
Perfect compus
Teatru
Începe la 19:30  |  TNRS - Sala Studio, Strada Emil Cioran 1, Sibiu 557260, Romania (Centrul Cultural „Ion Besoiu”, intrarea din spate)
20 Sep
R U R (Rossum's Universal Robots)
Teatru
Începe la 19:00  |  TNRS - Sala Mare, Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, Romania
22 Sep
Un tramvai numit Popescu - Spectacol itinerant Sibiu - Rășinari și retur
Teatru
Începe la 13:00  |  Tramvaiul Sibiu - Rășinari, Sibiu, Romania
Vezi mai multe evenimente