Vernisaj "Speranță prin Artă" - Ediția a XI-a


Data și ora:
Gazdă:
Strada George Barițiu 5, Sibiu 550178, Romania
Organizator:

Despre

Speranță prin Artă a ajuns la ediția a XI-a, iar Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" din Sibiu și Asociația Elijah, au plăcerea de a vă invita luni, 10 Decembrie 2018, orele 18:30, la Biblioteca Astra din Sibiu (Str. G. Barițiu, nr. 5-7), Sala FESTIVĂ, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură, desen, ceramică și articole decorative și de asemenea, un concert caritabil.

Lucrările din cadrul expoziției sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie al Spitalului de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" Sibiu. Banii stransi in urma vanzarii lucrarilor vor fi donati spitalului pentru ajutorarea la reinserţia psihosocială, creşterea abilităţilor sociale, dezvoltarea relaţiilor interumane, reabilitare socială şi vocaţională si continuarea realizarii lucrarilor.

În cadrul vernisajului, îi vom avea alături și pe elevii de la Școala de Muzică a Asociației Elijah, parteneriat care ajunge la a doua ediție. Prin urmare, vom admira tablourile expuse și totodată vom fi incantați de acordurile muzicale.
Povestea emoţionantă a copiilor asociației Elijah și felul în care muzica le-a schimbat viaţa, face din acest eveniment unul cu totul special. Proiectul "Școala de Muzică" are nevoie de prezenţa și contribuţia dumneavoastră, pentru a continua să fie auzit și cântat mai departe, prin urmare, vom pregăti și un stand special pentru donații.

Așa cum v-am obișnuit, vă împărtășim de asemenea, câteva detalii despre partenerii noștri de 11 ediții: Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susținere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau "terapia prin activitate" oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului și al activității propriu-zise, să relaționeze cu ceilalți și cu el însuși, să se reintegreze în realitatea concretă.

Eveniment organizat de Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda" din Sibiu, și susținut de Consiliul Județean Sibiu, Biblioteca "Astra" Sibiu, Interact Sibiu, Boromir și Asociația Elijah.

Vă așteptăm să ne onorați cu prezența și să fiți încântați atât vizual cât și auditiv, prin artă!