Vernisajul expoziției "Adevărații Supereroi"


Data și ora:
Gazdă:
Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Adevaratii Supereroi

Cum îți dai seama că ai în fața ochilor un super-erou? În primul rând e ecranul. Apoi, trebuie neapărat să poarte o mască, un costum care să îți sugereze care e super-puterea lui, de cele mai multe ori o armă unică în mână iar pe lângă toate elementele acestea de decor trebuie să fie și săritor, dezinteresat și foarte de treabă. Kryptonita lui este ecranul, pentru că super-eroul trăiește doar în filme.

Adevărații Supereroi, în schimb, îi găsești în viața reală. Sunt copiii care își folosesc zilnic super-puterile ca să învingă boli crude precum autismul, paralizia cerebrală, sindromul Down, tetrapareza spastică și multe alte kryptonite de acest gen. Până acum, le lipseau doar costumele și recunoașterea publicului. O nimica toată pentru niște copiii cu asemenea super-puteri. Adevărații Supereroi s-au costumat după bunul lor plac, au readus la viață în fața aparatului de fotografiat personaje precum Superman, Batman sau Supergirl iar fotografiile lor vor fi expuse în cadrul unei expoziții organizate de Focus Sibiu și Focus Events.

Vernisajul expoziției “Adevărații Supereroi” va avea loc marți, 18 Decembrie, de la ora 18:00 în foaierul Teatrului Gong.
Micuții se vor vedea pentru prima dată în costumele eroilor pe care au ales să îi personifice.

Va așteptăm la vernisaj.

Fotografii