VinYl Session

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

10 lei FEE

Soundul RotoPerCutoR a reusit pe parcursul anilor sa isi faca simtita prezenta in scena muzicala autohtona unde au prestat pe scene alaturi de artisti precum Stereo MC, Diesler, Rayko, DJ Cam, Herbaliser, Boy 8 Bit, Terrence Parker, John Talabot, Francis Inferno Orchestra, Jazzanova, Bonobo, Vakula, Modeselektor sau Jeremy Underground Paris.

RotoPerCutoRii Borac & Batz au inceput proiectul dintr-o pasiune comuna pentru muzica si.. pick-upuri. Venind din lumea hip hop-ului, calatoria muzicala i-a purtat catre diverse genuri, de la hip hop si downtempo la funk, de la afrobeat la disco la deep soulful house si techno, pastrand aceiasi aroma pe tot parcursul drumului.

Pe langa dj set-uri sau podcasturi RotoPerCutoRii au extins proiectul la productii muzicale, au studiat si usor usor au construit arsenalul optim pentru nevoile lor. Intre timp s-au implicat in proiecte si colaborari cu DJ Undoo, Tomma Alistar si trupa “retroelectro” Moonlight Breakfast, remixuri pentru Heion, Maman etc.
Productiile pastreaza soundul underground, piesele sunt “soulful & groovy” mixate intr-o maniera tehnica si organica, ce le defineste stilul.

Nu ratati urmatorul set RotoPerCutoR pentru a va convinge ca numele acestui duo este sinonim cu muzica de buna calitate.

//RotoPerCutoRii//

Batz – Andrei Nechifor
Borac – Andrei Chiriac

//Aprecieri//

RotoPerCutoRii au fost nominalizati de doua ori la Nights.ro Awards, in 2009 pentru sectiunea "Cel mai bun debut" si in 2010 pentru sectiunea "Cea mai mare ascensiune".
In 2013 si 2014, jumatate din RotoPerCutoR-Batz, a ajuns in finala nationala Burn Residency ocupand locul 2.

//pentru booking,colaborari,sugestii//

> rotopercutors@gmail.com

> 0745.692.141/ 0745.081.716

//RotoPerCutam si online//

http://www.facebook.com/rotopercutor

http://www.mixcloud.com/rotopercutor

https://soundcloud.com/rotopercutor

http://www.youtube.com/user/RotoPerCutoRs

https://www.mixcloud.com/AudioLab_RadioShow/