Vinyl Weekend in Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Strada Cetatii, nr. 14, Sibiu

Despre

Pardon Café & Restaurant și revista Sunete, singura revistă de muzică din România, vă invită la Vinyl Weekend, prima ediție a unui concept unic în peisajul urban sibian – un eveniment dedicat pasionaților și colecționarilor de discuri de vinil. Sponsorii și partenerii evenimentului sunt Rock FM și Zile si Nopti Sibiu, cei mai importanți vectori de comunicare din oraș, cu ajutorul Vinilarium, organizatorul unei serii naționale de acțiuni dedicate exclusiv muzicii pe disc de vinil.

Târgul de discuri de vinil va avea loc sâmbătă, 16 martie (între orele 11.00 – 18.00), și duminică, 17 martie (între orele 11.00 – 16.00), va avea acces gratuit și va fi dublat de o acțiune de sampling cu ediții mai vechi sau mai noi ale revistei Sunete. Astfel, toți vizitatorii vor primi gratuit, la alegere, câte un exemplar din Sunete, iar Vinilarium va fi prezent la eveniment cu peste 800 de discuri de vinil din toate genurile, de la blues la punk, disco și pop, și de la rock la jazz, soul și funk. Vizitatorii vor avea ocazia să-l ia la întrebări chiar pe redactorul șef al revistei Sunete, cel care va fi la fața locului în ambele zile.

Gazda evenimentului este Pardon Café & Restaurant, unul dintre reperele sibiene atunci cînd se pune problema de mâncare delicioasă, fie că e vorba despre paste, fripturi, fructe de mare sau deserturi. Un loc foarte special, aflat pe una dintre cele mai frumoase străzi, în unul dintre cele mai frumoase orașe din România – locul ideal pentru un eveniment la fel de special, precum Vinyl Weekend.

PS Vom avea și un pick-up conectat la o pereche de căști profesionale, pentru cei care vor vrea să probeze discurile pe care și le doresc.
PS 2 Colecționarii care doresc să facă schimburi (între ei sau cu expozantul Vinilarium) sunt bineveniți.