Voluntari de cursă lungă, ed. 2


Data și ora:
Gazdă:
Sibiu, Romania

Despre

VolunȚari și Voluntari, care în ultimul an ați pus umărul la construirea unui Sibiu mai puternic, vă invităm la a 2-a ediție a crosului Voluntari de Cursă Lungă. Participarea este gratuită și înscrierile se fac aici: www.goo.gl/Fb9kGt.

La fel ca în cazul primei ediții, aducem sub lumina reflectoarelor două lucruri foarte importante pentru noi: voluntarii și grija pentru natură. Pe parcursul a 5 km vă veți bucura de o alergare plină de voie bună pe aleile tomnatice ale Parcului Sub Arini, în timp ce ne ajutați să „reciclăm” materiale rămase de la edițiile anterioare ale Maratonului Internațional Sibiu: veți purta unul dintre numerele neridicate, iar la Finish veți primi una dintre medaliile rămase.

În plus, la final transformăm punctul de revitalizare în zonă de picnic urban. Facem o masă comună, unde fiecare participant aduce câte ceva. Inclusiv, cana de acasă, pentru a încerca să avem cât mai mult grijă de mediu. Și pentru că niciodată nu este prea multă mișcare, printre povești mai jucăm un volei, un tenis.
Vă încurajăm să veniți cu prietenii și întreaga familie!

Notă: Știm că sunt evenimente la care copiii voluntariază alături de părinți (de exemplu, la acțiuni de curățenie în parcuri sau plantări). Îi așteptăm și pe ei. Singura condiție este să vă asigurați că cei mici pot să termine cursa (fiind vorba de o distanță de 5 km, sugerăm să aibă minim 10 ani).

Cum te înscrii?
Te poți înscrie aici: www.goo.gl/Fb9kGt, până pe 26 octombrie, ora 23:59.

Detalii despre eveniment și ce poți aduce la picnic aici: www.goo.gl/DYqc7v

Voluntari de Cursă Lungă este organizat de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu alături de Fundația Comunitară Sibiu.