Vorbitor


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Vorbitor

Proiecţia va avea loc joi, 24 aprilie 2014, începând cu ora 19, la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecţiei. Informaţii la tel: 0751.166.516

Există dragoste după gratii? Documentarul Vorbitor, în regia lui Radu Muntean şi Alexandru Baciu prezintă poveştile unor cupluri din diverse penitenciare din România, care ar putea răspunde cu un Da hotărât la această întrebare.
Dacă de cele mai multe ori deţinuţii au legături amoroase preexistente cu persoane din afara închisorii, se întâmplă totuşi ca ei să îşi găsească parteneri în timp ce sunt închişi. Oameni care poate nu s-au văzut niciodată faţă în faţă, care şi-au mărturisit iubirea sau nemulţumirile doar prin scrisori sau singurul timp petrecut împreună a fost la vizitele conjugale, pentru că erau închişi în penitenciare diferite. Convingerea că şi-au găsit sufletul-pereche, bucuria de a nu se simţi judecaţi pentru trecutul lor, speranţa într-un viitor mai bun, acestea sunt doar câteva din emoţiile surprinse de camera de filmat.