WallMark - Concert de Jazz


Data și ora:
Gazdă:

Str.Sibiului,nr. 1, Cisnadie, Romania, 555300

Despre

Sibiul este unul dintre orașele în care muzica Jazz este foarte îndrăgită. Din acest motiv vă învităm pe toți să luați o pauză de la cotidian, să faceți o plimbare spre frumosul orășel Cisnădie și să vă lăsați încântați de un concert de înaltă calitate, susținut de Mark Oselski🎹 (Republica Moldova) & Walle Larsson🎷 (Canada).

Eveniment organizat de Biserica Crestina Biruinta Sibiu.
Intrare pe bază de DONAȚIE - Suma minimă sugerată este de 15 Ron.

𝗪𝗔𝗟𝗟𝗘 𝗟𝗔𝗥𝗦𝗦𝗢𝗡 este un saxofonist canadian, care momentan locuiește în California, SUA. Are șase albume solo și două hit-uri în top 20 cele mai bune piese Smooth Jazz. Ultimul său album, “Songs of Faith” a fost publicat în 3 Octombrie, 2018. Larsson a cântat alături de mari personalități ale jazz-ului precum Tony Bennett, Mel Torme, Dave Koz, Jeff Lorber și Richard Elliot. Pe lângă concerte, Walle este gazda unui radio show din Canada de mai bine de zece ani. A fost, de asemenea, producătorul celei mai lungi serii live de smooth jazz din Canada.

𝗠𝗔𝗥𝗞 𝗢𝗦𝗘𝗟𝗦𝗞𝗜 este un pianist și producător muzical din Chișinău, Republica Moldova. Crescând cu muzica clasică concomitent cu cea bisericească protestantă, a dezvoltat o pasiune pentru artă și a urmat o carieră în domeniu, studiind la Academia de Muzică din Chișinău și apoi obținând un masterat în Jazz. A început să cânte jazz încă la liceu, iar la 19 ani a înregistrat primul său album - "Rancho Moldova". Mark a fost implicat în multiple proiecte muzicale, cele mai importante fiind “Alex Calancea Band”, iar acum “Not an idol”, alături de care lucrează în prezent la al patrulea album. Simțind o chemare în sfera muzicii creștine și aducând cu el o vastă experiență în domeniu, caută să ofere numai cea mai înaltă calitate unui Dumnezeu care merită ce e mai bun, îndemnând prin exemplu personal ca și alții să facă la fel.